lauantai 11. elokuuta 2012

Nyt on reissu ohi.

Moikka.
Nyt on sitten kontrolli ohitse. Ensimmäisenä päivänä oli lääkärin haastattelu jossa kysyttiin Veetin vointia ja miten on mennyt, sekä onko tullut kohtauksia. Tarkistettiin lääkkeet ja onko ottanut säännöllisesti. lastenpsykologin aika jolloin hän tutki veetin kehitystä erinlaisilla testeillä. 
Toisena päivänä oli myös lasten psykologin aikoja jolloin he tekivät myös tehtäviä ja erinlaisia testejä todellakin paljon . 
Kolmantenakin aamulla aikasten testiä ja iltapäivällä oli loppuhaastattelu.
Yhteenvetona lyhyesti, Veeti oli mennyt ja edistynyt eteenpäin hyvin , ainoastaan puheen tuotossa on jälessä ja siihen olisi hyvä saada varmuutta ja rohkeutta ilmaista itseään.
Olin  helpottunut ja kiitollinen tuloksista, on se ollut vaikeita aikoja ja toivottavasti ne olisivat nyt muistot vain ja lääkkeet jatkuvat pientä muutosta on tulossa, kepraa aletaan pikkasen päiväannosta tiputtamaan kun helsingistä tulee vielä kirjallisena ohjeet. Abydan menee vielä pitkään ennallaan.
Teimme historiaa, saimme muuten meidän apteekkiin ensimmäisen E-reseptin. 

Eetu ja Veeti tainpana, iskä valvoo.
Veeti kokeilee pyöriikö hävittäjän rengas.

hotelli hellsten.

Meren rannalla puistossa.
Etniin, Siunattua syksyä lukijoille, nauttikaa terveistä lapsistanne ja muistakaa jokainen lapsi on Herran lahja, olkoon hän sairas tai terve, antakaa aikaa lapsille:Aliisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti