tiistai 17. tammikuuta 2012

Leikkauspäivä.

Eilen eli 16 päivä menimme osastolle L11 klo 13.00 ja satuttiin aika hässäkkäpäivään, saimme odottaa huonetta neljään jopa viiteen asti iltaan, ennenkuin irtosi vapaa petipaikka, mutta mehän emme valita pienistä sillä lastenlinnassa on kiva seikkailla. Iltasella keskustelimme vielä tulevasta leikkauksesta ja kertasimme asiat sairaanhoitajan kanssa ettei Veetille tule yllätyksiä sen suhteen, ja  myös lääkärin kanssa kävimme asiaa läpi. Sovimme että tiistai aamulla saavumme lastenlinnaan aamusta jo klo 7.00 sillä taxi tulee noutamaan Töölön sairaalaan 7.15 ja lähdimme Veetiä saattelemaan. Veeti ei ollut oma itsensä, vaan pieni ujo poika joka oli pikkasen alakuloisen jännittynyt. Klo 8.00 hyvästelimme leikkaussalin oven edessä ja siinä meinas mammalle tulla itku, mutta koitin olla urhea ettei Veeti koe oloaan mitenkään epävarmaksi.
Lähdimme siis viettämään aikaa omille reissuille, sillä leikkaukseen menevää aikaa on mahdoton etukäteen tietää ja sovimme että kun leikkaus on ohi, leikkaava lääkäri soittaa, kuin niin tapahtui klo 13.00 aikoihin. Leikkaus meni hyvin, pikkasen joutui ottamaan enempi kun oli kuvien perusteella suunniteltu, ajan myötä sitten näkee kaikkein parhaiten leikkauksen onnistuminen. Eikä lääkäritkään voi varmasti sanoa onko leikkaus 100% :n varmuudella onnistunut, mutta he sanovatkin oman näkemyksen asiasta.
Nyt on sitten ohitse, tehohoidossa Veeti vielä on ja huomenna sitten uudet mangeettikuvaukset ja siirto lastenlinnaan n.klo 10.00 jälkeen.
Kiitos myötäelämisestä sekä esirukouksista jotka ovat antaneet meille voimia , on tämä ollut raskas koetus meille kaikille. kuvia en nyt vielä mielelläni laita mutta jotakin varmaan tulee.
Tv: Aliisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti