torstai 21. kesäkuuta 2012

Hyvää juhannusta.



Siunattua juhannusta jokaiselle, uikaa ja olkaa varovaisia vesillä. -Minun juhannus menee töiden merkeissä.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Jopas jotakin.

Moi.
Olen töissä ja lähtiessäni Veeti oli kotona kun lähdin iltavuoroon töihin. Meillä on tyttäreni kanssa sama työpaikka kun toinen tulee aamuun niin toinen menee iltaan, niin vuoron vaihduttua tyttäreni oli ajamassa kotiin oli tämä meidän veetipoika tullut pyörällä vastaan neljänkilometrin päässä, voi että ne keksivät, oli kuulemma lähtenyt vaan pyöräilemään. Ei siinä ollut muuta keinoa kun pyörä auton kyydille ja poika myös. Noin kaksi viikkoa sitten oli nähty susi meilläpäin liikkeellä mutta onneksi tällähetkellä ei tullut hukka vastaan, oikeestaan pahempi olisi ollut jos tuhvi olisi tullut vastaan.(tuhvi = isoisä). Sudethan saattavat liikkua vuorokaudessa jopa satakin kilometriä jollei sitten ole poikasia joka rajottaa liikkumista. Mutta onneksi kaikki päättyi hyvin ja oli enkelit varjelemassa Veetin pyöräretkeä.

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Veeti siirtyy 2. luokalle.




Veeti sanoi minulle että; "minä sitten pääsen kakkosluokalle, ettäs tiedät sen". Tässä sitä sitten poseerataan ensimmäisen todistuksen kanssa ja ilmeillään.
Kaikkea se, mitä on ollut Veetin kohdalla, epilepsia ja siitä johtuneet vaikeudet eskarin ajoilla ja lääkkeiden tuomilla sivuvaikutuksilla, tämänhetkinen tilanne on  hyvä ja   arvosanat olivat hyvät. Leikkaus on auttanut. Olen kyllä kiitollinen tästä päivästä ja koen että rukoukset eivät ole menneet hukkaan. Kohtaukset ovat pysynneet poissa ja on tullut poikaan uutta eloa ja huumoria, niinkuin kuvista näkyy.