tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappukuulumisia

Hyvää vappua kaikille, vaikkei vappu oikeesti ole mun juhla, mutta saa sitä herkutella simalla ja munkeilla.
Vappu on ollut Veetinkin kohdalla rauhallista ja seesteistä jos katsoo epilepsiaa ja kohtauksia, niitä kun emme ole havainneet ja lääkkeet menee jokapäivä sama määrä mitä oli ennen leikkaustakin. Elo lastenkanssa on rauhoittunut parempaan päin, eli ennen leikkausta Veetillä oli käytöshäiriöitä, joka ilmeni 1,4 vuotta vanhemman isoveljen kiusaamisena ja ärsyttämisenä, nyt ne leikkivät yhdessä ja vieläpä sovussa, on niin ihanaa, kissa kyllä saa joskus kyytiä mutta kun siihen sanoo painavan sana kuuluu: okei.


En tiedä enään jatkanko tätä blogia kun ei oikeestaan ole mitä kirjoitella, tein uuden plogin jonne keräilen valokuvia joka kuitenkin on vielä harjoittelu vaiheessa eli kameran opettelua pääasiassa, valotus ja tietenkin mahdollisen onnistunut otos. Kamerakerho olisi hyvä juttu mutta täällä metässä kun asuu niin matka on aina pitkä ja pitää kattoa syksyllä jos on mahdollista. Pääasia että oppisin kameraa käyttämään.

Vaeltakaa luonnossa, ei koskaan tiedä tuleeko vastaan jotakin jännää jonka saatte ikuistettua kameralla, nythän on kevät T: Aliisa.

 http://aliisafoto.blogspot.com/